“Where There’s Smoke” – нова кратка приказна на Џоди Пико

Џоди Пико, плодната авторка на дури 21 роман, од кои седум (вклучително и последниот нејзин хит „Раскажувачката“) се прогласени за број 1 бестселери на листата на New York Times, постојано подготвува изненадувања за своите фанови. “Where There’s Smoke” е бесплатна кратка приказна за Серенити Џонс, фасцинантен лик кој поседува необични психички моќи и е еден…