Месец на стручната литература на Арс Ламина

Месец октомври е месец на стручната литература на Арс Ламина. Во текот на овој месец, па сè до 10 ноември 2013 година, сите наши стручни наслови ќе бидат достапни со 50% попуст! По повод старт на академската година, најголемиот издавач на стручна литература во Македонија, Арс Ламина, организира презентации по факултетите низ земјата, каде ќе им…