Ричард Бренсон со свои зборови за својот живот и за личната филозофија на живеење

Излезе од печат македонското издание на автобиографијата на Ричард Бренсон – вистинска и возбудлива приказна на претприемачот зад империјата „Вирџин“. Кога станува збор за бизнисот, но и за другите нешта, сер Ричард Бренсон има едноставна филозофија: забавувај се најмногу што можеш – дури и ако тоа бара да ги прекршиш сите правила. Тоа е таа филозофија заради…