„Сервирај за победа“ излезе од печат

Денеска, во тенискиот клуб АБЦ беше промовирана книгата „Сервирај за победа“ на Новак Ѓоковиќ, број 1 на АТП-листата, во која тој го претставува својот четиринаесетдневен план за безглутенска исхрана за врвни физички постигнувања и за ментална сила. Во 2011 година Новак Ѓоковиќ ја оствари најдобрата натпреварувачка сезона во историјата на тенисот: освои десет турнири, од кои…