Literatura.mk Superstore и Café Literatura ќе ги донесат книжарските трендови и најдоброто кафе во „Ист гејт мол“

Новата книжарница Literatura.mk Superstore и кафе-барот Café Literatura ќе бидат отворени утре (29 октомври, петок), во рамките на најголемиот центар за шопинг, култура и забава во регионот – „Ист гејт мол“ (East Gate Mall). Во новата суперпродавница на „Литература.мк“ и кафулето, кои се сместени на првиот кат, ќе бидат застапени светските книжарски трендови и најдоброто…