Арс Либрис на Саемот на книгата 2014

100 нови наслови и 300 книги подарок Од 8 април започнува Саемот на книгата. Арс Либрис ќе промовира 100 нови наслови и ќе подели 300 книги како подарок за посетителите.   Новите наслови од едицијата „Бестселери“ ќе вклучуваат не само нови дела и нови автори, туку и сосема нови жанрови кои досега не биле достапни…