Извадок: „И така, ви велам…“ од Џон Клиз

Извадок од „И така, ви велам…“ од Џон Клиз Значи мојот социјален живот не содржеше многу настани: по некое кари, по некој филм, редовно одење на кафе со малку пријатели и одвреме-навреме, по некоја забава. На една од нив првпат се опив. Мојот стар другар од Клифтон, Едријан Аптон, ме покани на неговата роденденска забава…