Бестселерот „Претседателот исчезна“ од Бил Клинтон и Џејмс Патерсон во издание на „Арс Ламина“

Бестселерот „Претседателот исчезна“ од Бил Клинтон и Џејмс Патерсон излезе од печат на македонски јазик, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Во овој возбудлив и напнат политички трилер, авторските сили ги здружуваат поранешниот американски претстедател Бил Клинтон и најпродаваниот американски писател на криминалистички романи Џејмс Патерсон. Овој роман, кој критичарите…