Јоти Поповски: „Животниот пат на иноваторот“ е сведоштво за мојот бурен и продуктивен живот

„Млади иноватори, никогаш не се откажувајте од вашите соништа и идеи“, вели еден од најпродуктивните домашни пронаоѓачи, Јоти Поповски кој е троен добитник на престижната награда од „Енерџи глоуб“, а неговата експериментална пречистителна станица е инсталирана и на Антарктикот. Книгата „Животниот пат на иноваторот“ на Поповски, во која тој зборува за неговиот бурен и интересен…