Конечно! Водич за почетници по бебе-технологија!

Книгата, или поточно прирачникот „Бебе – упатство за употреба“е наменет за татковците-почетници – да ги поучи, насмее и да им се обрати на јазикот кој тие го разбираат, со типични „машки“ паралели и термини. Од неговото деби во 2003 година па сè до денес, овој прирачник е преведен на повеќе од 25 јазици и продадени…

Подарете им книга на Вашите татковци

15 јуни (недела) е светскиот ден на таткото. Подарете им книга на Вашите татковци! За таткото кој навива или оној кој сервира, за таткото кој со носталгија зборува за стрипови или оној кој сака хорор, за татковците кои сакаат да се смејат на глас или оние кои одат на концерти. За сите татковци што ќе…