Рецензија: „РАСКАЖУВАЧКАТА“

Сите имаме некоја скриена тајна, нешто што го чуваме длабоко во себе за другите да не можат да го видат. За жал, Сејџ Сингер ја нема таа можност. Нејзината тајна, нејзината вина е испишана низ нејзиното лице, една грозна лузна која таа дозволува да го контролира нејзиниот живот. Поради таа лузна Сејџ не сака да…

“Where There’s Smoke” – нова кратка приказна на Џоди Пико

Џоди Пико, плодната авторка на дури 21 роман, од кои седум (вклучително и последниот нејзин хит „Раскажувачката“) се прогласени за број 1 бестселери на листата на New York Times, постојано подготвува изненадувања за своите фанови. “Where There’s Smoke” е бесплатна кратка приказна за Серенити Џонс, фасцинантен лик кој поседува необични психички моќи и е еден…