Промовирани „Изградување на изговорот, говорот и јазикот кај децата и возрасните“ и „За секоја буква приказна“

   Книгите за правоговор „Изградување на изговорот, говорот и јазикот кај децата и возрасните“ и „За секоја буква приказна“, кои се во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина ‒ публикации“, беа промовирани вчеравечер (11 јуни), онлајн, преку платформата „Зум“ (Zoom).   Станува збор за реиздание на „Изградување на изговорот, говорот и јазикот кај децата…