Обележувачи што ја означуваат забавната страна на читањето

Како ги означувате страниците до каде што сте стигнале читајќи книга? Дали со какво било ливче или предмет што ќе ви се најде при рака, со виткање на страницата или пак со врвца или хартиен бележник? Дали можеби припаѓате во групата на читатели што сакаат обележувачи со креативни дизајни? Тогаш сигурно ќе ве одушеват овие…