Гледај тенис, купи си книга

Спортскиот центар Јане Сандански во соработка со Македонската Тениска Федерација го организираат овогодинешното отворено првенство на Македонија во “зелен тенис” на кое ќе учествуваат девојчиња и момчиња до 11 години. За времетраењето на турнирот ќе биде овозможена продажба на двете книги за Новак Ѓоковиќ: “Спортскиот амбасадор Новак Ѓоковиќ и подемот на Србија” и “Сервирај за победа“.  

Извадок: Новак Ѓоковиќ „Сервирај за победа“

Цонга е стројно момче од 90 килограми „суви“ мускули,  еден од најголемите и најсилните тенисери, а сервисот му достигнува брзина и до 225 км/ч. Кога целата тежина ќе ја внесе во ритернот, топчето ви се враќа „тешко“, со таква комбинација од брзина и топспин што ви се чини дека ќе ви го избие рекетот од…

Најпродаваните наслови на Garage Sale

По успешната и многу забавна недела на нашиот штанд на Garage Sale во Ramstore Mall, ви пренесуваме дел од атмосферата и ви ги претставуваме најпродаваните наслови во текот на овие седум дена. Garage Sale во Ramstore Mall траеше од 20 до 27 август, а нашите најпопуларни наслови беа на попусти од 30%, 50% и 70%.…

Подарете им книга на Вашите татковци

15 јуни (недела) е светскиот ден на таткото. Подарете им книга на Вашите татковци! За таткото кој навива или оној кој сервира, за таткото кој со носталгија зборува за стрипови или оној кој сака хорор, за татковците кои сакаат да се смејат на глас или оние кои одат на концерти. За сите татковци што ќе…