Светскиот бестселер „Невидливиот живот на Ади Лару“ од В. Е. Шваб излезе од печат на македонски јазик

Интернационалниот бестселер „Невидливиот живот на Ади Лару“ од В. Е. Шваб излезе од печат на македонски јазик, во издание на„Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Станува збор за бестселер на „Њујорк тајмс“ (37 последователни недели на оваа листа), „Ју-ес-еј тудеј“, „Нешнел инди“ и „Вашингтон пост“, преведен на 30-тина јазици. Во ноември 2021 година…