Совети од Давор (Dave’s kitchen): Зимницата е здрава, но ако се подготвува на природен начин

Кулинарскиот шеф Давор Панчевски е познат по својот проект „Дејвс китчен“ (Dave’s Kitchen) и воедно е автор на книгите „Dave’s kitchen: гответе насмеани“ и „Најдоброто од македонската традиционална кујна“. Делата се во издание на „Арс Ламина“ и може да се купат во сите книжарници „Литература.мк“ како и да се нарачаат онлајн на http://www.literatura.mk. Давор е…