Онлајн промоција на „Миа во Амстердам“ (Јас сум Миа #2) од авторката Јана Мишо

Вториот дел од серијалот „Јас сум Миа“ насловен „Миа во Амстердам“ на младата авторка Јана Мишо ќе биде промовиран онлајн во четврток (20 август) во 19 часот на фејсбук-страницата „Литература.мк“. Изданието пред сè е наменето за тинејџерската публика и е во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. „Миа во Амстердам“ веќе…