Издавачката куќа „Арс Ламина“ со новогодишни донации за „Меѓаши“ и за Црвен Крст – Кисела Вода

Следејќи ја својата хумана мисија, издавачката куќа „Арс Ламина“ на крајот на 2020 година додели новогодишни донации овој пат насочени кон две организации – Првата детска амбасада „Меѓаши“ и Црвениот крст – Кисела Вода. Богат избор на книги беа насочени кон деца кои се дел од социјално загрозени семејства, деца со посебни потреби, со оштетен…