Дарко Наумоски, лиценциран предавач на „Основен тренинг за живот“: Со овој систем рекреативците ќе дојдат до сите одговори од светот на фитнесот

Дарко Наумоски е човек кој уште од детството е во светот на спортот поради што е и стручен рецензент на книгата „Основен тренинг за живот“ на меѓународно признаениот фитнес и кондициски тренер, ментор и предавач, Марино Башиќ. Станува збор за издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“, и во неа на едноставен…

Марино Башиќ: „Основен тренинг за живот“ им овозможува на луѓето да бидат најдобра верзија од себеси

Со цел да им помогне на луѓето да извлечат максимум од секое вежбање и воедно да го забават стареењето и да ја зголемат долговечноста, меѓународно признаениот фитнес и кондициски тренер, ментор и предавач, Марино Башиќ, ја напишал книгата „Основен тренинг за живот“. Вели дека во неа на едноставен и разбирлив јазик образложува систем што е…

Онлајн-промоција на книгата „Основен тренинг за живот“ од светски познатиот тренер Марино Башиќ

Онлајн-промоцијата на книгата „Основен тренинг за живот“ од Марино Башиќ ќе се одржи во четврток (22 април) во 19 часот на фејсбук-страницата на издавачката куќа „Арс Ламина“. Авторот на изданието е меѓународно признаен фитнес и кондициски тренер, ментор, предавач и автор. Оваа книга на читателите, меѓу другото, им порачува дека со своето тело можат да…