„Кожата е еластичната обвивка што го опфаќа целото тело“ од Бјорн Расмусен е роман за болката, љубовта и срамот

Со онлајн-промоција, преку фејсбук-страницата на издавачката куќа „Арс Ламина“, вчеравечер (27 октомври) беше претставен романот „Кожата е еластичната обвивка што го опфаќа целото тело“ од данскиот поет и писател Бјорн Расмусен. Книгата, која е во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“, е првиот наслов од новата едиција „Порта Европа“. Кон делото…

Романот „Кожата е еластичната обвивка што го опфаќа целото тело“ од данскиот писател Бјорн Расмусен ќе биде промовиран онлајн

Романот „Кожата е еластичната обвивка што го опфаќа целото тело“ од данскиот поет и писател Бјорн Расмусен, ќе биде промовиран онлајн, вечерва (27 октомври, четврток), со почеток во 19 часот. Книгата, која е во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“, е првиот наслов од новата едиција „Порта Европа“. На промоцијата, која…