Читателите наградија изданија од „Арс Ламина“ на изборот „Книга на годината“

Издавачката куќа „Арс Ламина“ беше дел од првиот натпревар „Книга на годината“ во земјава, што се одвиваше онлајн на веб-страницата http://www.kniganagodinata.com.mk, каде што читателите имаа можност да гласаат, а воедно доби признанија во неколку категории. „Сакај ја диво“ од познатиот инстаграм-поет Атикус освои најмногу гласови и беше прогласена за најдобра на листата за „поезија“. Книгата…