Три нови возбудливи шпионски трилери од Кен Фолет во издание на „Арс Ламина“

Три нови возбудливи шпионски трилери, сместени за време на Втората светска војна: „Низ иглени уши“, „Клучот за Ребека“ и „Страчки“, од познатиот велшки писател Кен Фолет, излегоа од печат во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Книгата „Низ иглени уши“, која првично била публикувана во 1978 година, е добитник на престижната…