„Те знам“ – нов напнат трилер од Клер Мекгован

Од авторката на бестселерот „Што направи?“ – Клер Мекгован, неодамна од печат излезе новиот напнат трилер „Те знам“. Книгата е во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Една жена наоѓа мртво тело. Дали ќе ја направи истата грешка како минатиот пат? Кога Рејчел ќе наиде на тело во шумата, знае што…