„Низ иглени уши“ од Кен Фолет е возбудлив шпионски трилер од Втората Светска војна

Шпионскиот трилер сместен за време на Втората Светска војна, „Низ иглени уши“ од познатиот велшки писател Кен Фолет, неодамна излезе од печат во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Книгата, која првично била публикувана во 1978 година, е добитник на престижната награда „Едгар“ за најдобар роман, што ја доделува Американското здружение…