„Умешност на лутината“ е најпродаваната мотивациска книга во „Литература.мк“ во октомври

Новата книга од областа на популарната психологија „Умешност на лутината: мал водич за голема лична моќ“ од м-р Билјана Велковска е најбараната мотивациска книга во книжарниците „Литература.мк“ во октомври. Зад неа се новата книга „Нашиот луд мозок“ од неврологот Дин Бурнет, која открива што навистина ни подготвува умот, и мотивациската книга што ги согледува скриените…

Три нови мотивациски книги за подобар и поквалитетен живот

Каква е моќта и потенцијалот на жените? Кои се скриените моќи на вашиот внатрешен глас во борбата со анксиозноста? Како да го подобрите психичкото и менталното здравје и како да ги продлабочите врските со другите? Што пропуштате да слушнете додека друг зборува и кога последен пат некој навистина ве слушал вас? Ова се само дел…