Literatura.mk Superstore ја почнува новата приказна во „Ист гејт мол“ со подарок книга за секоја купена книга

Новата книжарница Literatura.mk Superstore и кафе-барот Café Literatura на 29 октомври (петок) ја почнаа својата нова приказна, во рамките на најголемиот центар за шопинг, култура и забава во регионот – „Ист гејт мол“ (East Gate Mall). Во новата суперпродавница на „Литература.мк“ и кафулето, кои се сместени на првиот кат, на вкупна површина од 550 квадратни…