„Задоцнетиот живот на Ејми Бајлер“, бестселер на „Вашингтон пост“ и на листите на „Амазон“, достапна и на македонски јазик

Бестселер на реномираниот весник „Вашингтон пост“ и на листите на „Амазон“, како и финалист за наградите на една од светски најпознатите интернет-страници за книги „Гудридс“ (goodreads.com). Сето ова е дел од богатото портфолио зад книгата „Задоцнетиот живот на Ејми Бајлер“ од авторката Кели Хармс, која е достапна и на македонски јазик во издание на „Арс…