„Дизајн меѓу полици“ – нова акција со брендирани производи за домот во „Литература.мк“

Дизајнирани производи за кујната и домот, уникатни додатоци за во канцеларија, како и „смарт“ уреди од познати интернационални брендови, се дел од продажната акција „Дизајн меѓу полици“ на „Литература.мк“, што ќе трае од 4 до 13 март. Со специјални попусти се селектирани производи од најбараните европски дизајнерски компании за домот: Gingkо („Гинко“), Lexon („Лексон“), Fundamental…