Промовирана „Мали огласи“ на Дејан Алексиќ

Во преполната книжарницата „Литература.мк“ на ул. Македонија се одржа промоцијата на книгата „Мали огласи и уште по нешто“ од авторот Дејан Алексиќ. Во џагорлива атмосфера, промоторката Оливера Ќорвезировска посочи дека со своите „Мали огласи“, Дејан Алексиќ ќе го допре и најзаспаниот нерв на секој што длабоко во себе е дете и ќе го подигне да…