„Денови на книгата“ во „Скопје сити мол“ со попусти до 60 отсто

По повод Меѓународниот ден на жената, од трети до осми март, заедно со другите издавачки куќи што се членки на Македонската асоцијација на издавачи, „Арс Ламина“ е дел од „Денови на книгата“, што се одржува во „Скопје сити мол“ во Скопје. Штандот ќе биде отворен секој ден од 10 до 21 часот и сите вљубеници…