Смеење до солзи со книгите со вицови за деца – „Ха, ха, ха… Да паднеш од смеење!“

Во чест на Дeнот на шегата, први април, деновиве од печат излезе вториот дел од книгичките со најсмешни вицови за деца „Ха, ха, ха… Да паднеш од смеење!“.  Ова издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина – публикации“, ќе предизвика искрена смеа (до солзи) и одлично расположение кај младите читатели. Добриот виц има моќ да…