Топ 5 препораки за читање од уредникот во „Арс Ламина“, Ведран Диздаревиќ

Кои книги препорачуваат да ги прочитате уредниците во издавачката куќа „Арс Ламина“? Овој серијал ќе можете да го проследите на нашиот блог, а почнуваме со топ книгите според нашиот уредник Ведран Диздаревиќ. „Најстари приказни: Митови од мугрите на западната цивилизација“ од Томислав Османли Во оваа книга македонскиот автор Томислав Османли – кој е веќе познат…