Теона Манго: Не излегувам од дома без книга во чантата

Себеси се дефинира како читателка во движење (on the go). Секој слободен момент настојува да го исполни со читање на книга. Без разлика дали тоа е додека го пие својот утрински чај, кога се вози низ Лондон во метро, додека чека ред во банка или пред спиење. Теона Манго, eдна од најуспешните македонски блогерки, покрај…