Два романа од мајсторот за трилери Харлан Кобен наскоро на македонски јазик во издание на „Арс Ламина“

Два романа од еден од најпознатите автори на трилери, Харлан Кобен, наскоро ќе бидат објавени на македонски јазик во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина ‒ публикации“. Станува збор за новите книги „Момчето од шумата“ и „Бегај“. На делата на овој американски автор воедно се базирани и неколку хит ТВ-серии меѓу кои последните…