Извадок: „Слобода“ од Џонатан Френцен

Неговиот следен концерт беше во работен ден, една недела во септември, во еден клуб со лоша вентилација „Лонгхорн“, каде што „Трауматикс“ свиреа како предгрупа на „Базкокс“. Буквално првата личност која ја сретнаа кога со Елајза стигнаа таму беше Картер. Тој стоеше држејќи за врат една гротескно убава русокоса девојка во светликаво мини-здолниште. „Срање“, извика Елајза.…