Наскоро: Првиот роман за младата детективка Агата Одли добива македонски превод

Запознајте ја 13-годишната Агата Одли, храбра и решителна хероина која е ѕвезда на нова и модерна серија на детективски романи за деца. Првиот дел од оваа едиција, „Агата Одли – Тајниот клуч“, на авторката Лина Џонс наскоро добива и македонски превод во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Романот ќе може да…