За нас

„Литература.мк“ претставува блог кадешто се објавуваат информативно-корисни и креативни статии за книгите, предлог книжевни дела од „Арс Ламина“ (стручна литература) и „Арс Либрис“ (белетристика), како и многу други интересни објави во врска со пишаниот збор

„Арс Либрис“ е издавачка куќа од Скопје која се стреми да им ги доближи светските автори на своите читатели, додека пак, „Арс Ламина“ претставува најголемиот и најзначаен издавач на стручна литература во Македонија.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.