Релаксација со креативната боенка за возрасни „Тајната градина“ од Оливија Георгиевска

Новата креативната боенка за возрасни „Тајната градина“ од авторката Оливија Георгиевска деновиве излезе од печат во издание на „Скрипти“, дел од „Арс Ламина – публикации“.

Ова издание содржи 19 прекрасни илустрации на цветови од градината, кои можат да се обојат и да се врамат во слика. На задната страна од секој цртеж за боење е даден и опис на цветот и приказна или легенда поврзана со него, како и симболиката на цветот. Обоените цветови можете да ги врамите и потоа со нив да ги разубавите вашите ѕидови.

Застапени се илустрации за боење од: кокиче, качунка, кукурек, нарцис, анемона, кралско цвеќе, калифорниска или златна булка, крупно лутиче, перуника, ирис, црвен слез, девојкино срце, кандилка, фуксија (обетка), крин, рајска птица, циклами, синоличка, темјанушка, љубичица, амарилис и орхидеја.

Ова лето, препуштете се на префинетите илустрации и уживајте во разиграните мотиви, чие боење ќе ве опушти и ќе ве одмори. Отворете ја вратата на нашата тајна градина и дозволете си релаксирано време, време без стрес, време само за вас! Ова издание е одлична креативна антистрес терапија.

Изданието е достапно во сите книжарници на „Литература.мк“ и онлајн на:

https://literatura.mk/BookDetails.aspx?Pr=14925

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.