Книги од издавачката куќа „Арс Ламина“ можат да се купат и на сајтот „Групер“

Издавачката куќа „Арс Ламина“ и сајтот за е-трговија „Групер“ реализира соработка со која голем број од книгите и новите изданија ќе можат да се купат и на grouper.mk

Огромна селекција на бестселери, книги за најмладите читатели, трилери, биографии, здравје и живот, лектири, сликовници, како и книги фокусирани на учење низ игра се само дел од изданијата што можат да се нарачаат преку „Групер“ на следниот линк.

Со цел да им се приближат книгите до читателите во време на пандемијата и да им се отворат различни опции за онлајн-нарачка, „Арс Ламина“ ја реализираше соработката со grouper.mk.

Листата постојано ќе се „освежува“ и со нови книги и понуди со кои секој ќе може да ја освежи својата домашна библиотека по пристапни цени.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.