Попусти до 50% на книги и други производи по повод Меѓународниот ден на жената

По повод Денот на жената, во сите книжарници „Литература.мк“ ќе може да се најде голем избор на книги и уникатни производи на попуст кои, пред сè, се наменети за дамите. Акцијата се одржува под слоганот „За најважните жени во вашите животи“.

Намалувањата на одредени производи ќе траат од први до десетти март и меѓу нив се: „Мала книга за Мерилин“ од Мишел Морган, „Мала книга за хиге“ од Мајк Викинг, „Мама“ од Елен Делфорж и Кентен Гребан, „Becoming: Мојата приказна“ од Мишел Обама, „Агата Кристи: Автобиографија“ од Агата Кристи, „Бебето на Бриџит Џонс“ и „Бриџит Џонс: На работ на разумот“ од Хелен Филдинг и многу други.

Воедно, во суперсторот „Литература.мк“ во „Скопје сити мол“ ќе можат да се најдат производи на попуст од брендовите „Фридолин“, „Пантон“, „Ерик“, „Алеси“ и „БГ Берлин“.

Комплетниот каталогот можете да го погледнете на следниот линк, а воедно достапна е и опцијата да се купат и ваучери во вредност од 500, 1000 и 2000 денари.

Повелете во книжарниците „Литература.мк“ и одберете го совршениот подарок!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.