Станете дел од клубот на читатели „Литература.мк“ и добијте голем број привилегии

Книжарниците „Литература.мк“ ве канат да станете дел од нивниот клуб на читатели кој претставува специјална „лојалти“ програма наменета за добивање попусти и награди. Сè што заинтересираните треба да направат е да побараат картичка која е бесплатна и може да се добие во било која книжарница „Литература.мк“ и да ја пополнат печатената апликација со основни контакт-информации или онлајн-апликацијата на интернет-страницата club.literatura.mk

Членовите на клубот на читатели со секое купување во „Литература.мк“ имаат можност да користат повеќе предности меѓу кои и специјални акциски цени на голем дел од производите во книжарниците; растечки попуст и ексклузивни покани до нови промоции. Додека најактивните потрошувачи ќе уживаат во посебни привилегии, награди и изненадувања кои постојано се подготвуваат само за нив.

kartichka-mock up

Картичката важи една година и износот на потрошените средства се обновува секоја година. Состојбата на собраните попусти може да се провери на некоја од касите во книжарниците, на вашата фискална сметка или, пак, на вашиот профил на club.literatura.mk

Бесплатно станете дел од овој клуб и добијте голем број предности. Повеќе за картичката може да прочитате на следниот линк http://club.literatura.mk/faq.html

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.