НОВО: „Што направи?!“ од Клер Мекгован ‒ нов возбудлив трилер во издание на „Арс Либрис“

Уште еден нов возбудлив бестселер во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина ‒ публикации“. Трилерот „Што направи?!“ од ирската авторка Клер Мекгован е неизвесна приказна за довербата.
Требаше да биде совршено повторно обединување: шест пријатели од средно заедно по дваесет години. Домаќинката Али има живот каков што посакувала отсекогаш, кариера со која може да се гордее и прекрасно семејство со нејзиното момче од средно, сега сопруг. Но, таа вечер нејзината најдобра пријателка Карен искажува шокантно обвинение по кое ништо нема да биде исто. Кога Карен влегува од градината, крвава и повредена, тврди дека била нападната од сопругот на Али, Мајк.
Али мора да одлучи веднаш: кому да верува? На нејзиниот преплашен сопруг или на најдобрата пријателка? Мајк раскажува сосемa поинаква верзија на настаните, Али знае дека еден од нив лаже – но кој? И зошто?

Книгата „Што направи?” е достапна во книжарниците „Литература.мк“ и онлајн на следниот линк: https://www.literatura.mk/BookDetails.aspx?Pr=14129

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.