Книги од „Арс Ламина“ и „Литература.мк“ за жените од здружението „БОРКА“


Во чест на Меѓународен ден на жената, 8 Март, „Арс Ламина“ и книжарниците „Литература.мк“ им подарија книги на жените од здружението „БОРКА – За секој нов ден“.
Со овој гест, издавачката куќа им оддава почит на овие борбени дами, кои со секојдневниот ангажман за поддршка на поедниците што се соочуваат со тешката болест, се голема поддршка и инспирација за сите. Од здружението „БОРКА“, заблагодарувајќи се велат:
– Ни претставува особено задоволство што нашата долгогодишна соработка прерасна во едно силно пријателство и партнерство. Огромна благодарност за подароците и вниманието.
Донацијата опфаќа бестселери, романи и инспиративни книги од жени, меѓу кои и книгата „Хузур“ од познатата босанска новинарка, авторка и граѓанска активистка, Мартина Млинаревиќ.

One thought on “Книги од „Арс Ламина“ и „Литература.мк“ за жените од здружението „БОРКА“

  1. Пингување: „Арс Ламина“ донира книги за библиотеката во „СОС Детско село Македонија“ | Literatura.mk

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.