Новогодишна понуда на пакетчиња, изданија за семејството, пријателите и за бизнис-партнерите!

★ Новогодишна понуда од „Арс Ламина“ и „Литература.мк“ на изданија за деца и за возрасни.
★ Оваа година збогатете ги пакетчињата за вашите најмили со подароци, кои се трајни, едукативни, забавни и – што е најважно – не ги расипуваат забите!
★ Книгата е најубавиот подарок што можете да го подарите некому и на себе!
★ Нотеси, планери и агенди: подароци наменети за урбани, модерни луѓе кои го ценат добриот дизајн, богатите детали и бараат уникатно искуство во сè.

ПРЕЗЕМЕТЕ ПОНУДА

За поголеми нарачки, следува попуст на редовните цени.
Информации на:
Т +389 2 3124 227
М + 389 78 303 442
Web: http://www.literatura.mk
Mail: sales@arslamina.com

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.