Отворена нова книжарница на „Литература.мк“ во „Веро центар“

Со коктел, попусти и слатки изнедувања за најмладите читатели, на 24.04 2019 г. беше отворена новата книжарница на „Литература.мк“ во „Веро центар“ – Скопје. Продажното место е сместено на првото ниво, во близина на влезот за супермаркетот.
„Литература.мк“ носи литературна свежина во еден од најпосетените трговски центри во Скопје, продолжувајќи да ги пласира светските книжарски трендови, со изданија за целото семејство. Во понудата се познати домашни и светски наслови, од најголемите издавачки куќи кај нас. Застапен е голем избор од белетристиката, книжевноста за деца и стручната литература, на повеќе јазици.
Ова е петта книжарница на „Литература.мк“, по продажните места на улицата „Македонија“, во „Скопје сити мол“ и ТЦ „Рамстор“ во Скопје и на Широк Сокак во Битола.


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.