Марија и Маги читаат и зборуваат за книгите од едицијата „Исидора Мун“ од Хариет Мункастер

Марија и Маги читаат и зборуваат за книгите од едицијата „Исидора Мун“ од Хариет Мункастер (Арс Ламина – публикации, Либи 2017).

Деца! Која е вашата омилена книга? Кој е вашиот омилен лик?

Пишете ни писмо, нацртајте ни цртеж, снимете видео! Пратете ни e-mail на marijaimagi@literatura.mk.

Ве очекуваат убави изненадувања!