Предлог детски книги за новогодишен подарок

Збогатете го новогодишното пакетче со убава детска книга и развеселете им ги празниците на најмалите!

Во продолжение ви предлагаме 15 детски книги за подарок овие новогодишни празници. Повеќе можете да најдете на http://www.literatura.mk или во книжарниците Литература.мк.

 


Повеќе на: