Гответе насмеани!

Во петокот, на 15 декември 2017 година, во книжарницата „Литература.мк“ на ул. Македонија беше промовиран готвачот „Dave’s Kitchen: Гответе насмеани“ од авторот Давор Панчевски. Присутните на промоцијата имаа можност и да се засладат со неколку вкусни специјалитети кои ги подготви Давор.

Книгата е ексклузивно достапна во книжарницата „Литература.мк“.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.