Книга со твитовите на Доналд Трамп

Збирка со твитови на американскиот претседател Доналд Трамп, илустрирана со карикатури на Шенон Вилер, е пуштена во продажба низ американските продавници.Во книгата со наслов „Sh*t My President Says: The Illustrated Tweets of Donald J. Tramp“ ( „Г***а кои ги кажа мојот претседател: Илустрирани твитови на Д. Трамп“)се вметнати околу 140 карикатури.

Во забелешката е напишано дека „претседателот Френклин Рузвелт имал радио, претседателот Џон Кенеди имал телевизија, а претседателот Доналд Трамп има Твитер“.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.