Книгите од „Прошетка низ Европа“ достапни и преку „Лице в лице“

 

Претплатниците на магазинот „Лице в лице“  ќе имаат привилегија да добијат подарок книга од едицијата „Прошетка низ Европа“ од издавачката куќа Арс Ламина публикации, а со секој купен број на списанието да си обезбедат и книга, по цена од само 100 денари. Оваа акција е дел од соработката на „Прошетка низ Европа“ и „Лице в лице“, во чии рамки издавачот Арс Ламина донираше 500 книги на Лице в лице, кои продавачите можат да ги продаваат, задржувајќи го целосно профитот за себе, а со цел да се овозможат дополнителни приходи на оваа ранлива категорија.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.